Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Inkoon Porsö – Ryssklobben retkiluistelu 27.2.2021

Kävimme Marko Kinnusen kanssa tutustumassa tähän puolustusvoimilta avautuneeseen linnakesaareen Inkoon ulkosaaristossa sekä sen vieressä olevaan Ryssklobbeniin, jossa on erityisen huomiota herättävä korkea tötterönmuotoinen kallionhuippu saaren itäkärjessä. Lähdimme matkaan Kopparnäsin rannalta ja vastaan tuli myös muutama muu retkiluistelija. Marko eteni Mobikickin retkelkallani laskettelusuksien siivittämänä ja minä luistelin. Lähestyimme Porsöta Vormon eteläpuolelta. Jää oli yleisesti todella hyvässä kunnossa, hieman kuhmuraista mutta muuten hyväkulkuista. Näin kauriin lähes kokonaan kalutun raadon lähellä Porsön saarta ja huomasin jäärajan päättyvän juuri Porson ja Ryssklobbenin eteläpuolelle. Kävimme huiputtamassa Ryssklobbenin ja sitten etenimme Porsön luontopolulle. Kaksi tykkiasemaa löytyi ja hieno silokallio saaren etelärannalta. Joutsenparvi uiskenteli myös tässä kohtaa. Kiersimme paluumatkalla Vormön saaren pohjoispuolelta ja täysikuu valaisi loppumatkaamme Kopparnäsiin. Grillasimme makkarat katoksella ennen kotiinpaluuta. Matkaa tuli mittariin 22 km.

 
What do you want to do ?

New mailCopy

 
What do you want to do ?

New mailCopy

Peuran jäänteet Brändöharunin edustalla

Porsön saaren etelärantaa auringon laskun aikaan

Henri Ryssklobbenin huipulla

Henri ja Marko Ryssklobbenin juurella Inkoon saaristossa

Julkaissut Henri Korhonen

Henrin Urheilublogi. Erityisesti urheiluun ja retkeilyyn liittyvät asiat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: