Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Jussaari – Sundharun majakka 3.4.2021

Meloimme Baggöstä Jussaaren länsipuolelta Sundharun majakalle jossa tuli opeteltua myös leijan lennätystä. Sopivat ilmavirtaukset saarella antoivat hyvää nostetta tällaiseenkin testaamiseen. Matkaa tuli 27 km. Edellisen kerran meloin Jari Pihlajamäen kanssa kovassa tuulessa majakan ympäri kesällä 2013, nyt oli mielenkiintoista päästä rantautumaankin paikalle paremmalla säällä. Meloimme takaisin Jussaaren itäpuolelta ja näimme yhden hyvän lahdenpoukamankin tässä kohtaa. Testasimme nyt majakan pihalla myös Petrin leijaa, ns. Stukaa joka olikin mielenkiintoinen kokemus opetella hallitsemaan tuulivirtauksia tunnistamalla ja hyödyntämällä. Muutamia kertoja leija leijaili itselläni majakan seinään ennen kuin alkoi saada tuntumaa leijailuun 🙂 Majakan tornista oli mahtavat näköalat merelle kirkkaana päivänä.

Julkaissut Henri Korhonen

Henrin Urheilublogi. Erityisesti urheiluun ja retkeilyyn liittyvät asiat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: