Leppävirran Kaitasaari 4.2.-5.2.2019

Kävimme Markon kanssa tutustumassa Leppävirran Kaitasaareen, joka soveltui täydellisesti talviretkeilyyn. Kelit myös suosivat, pikkupakkasessa kirkkaan tähtitaivaan alla aloimme hiihtää Riihisaaren rannasta ahkiot perässämme jäätietä Kytösensaaren eteläpuolelle. Jäätien loputtua jouduimme vaihtamaan Nokian kumisaappaat huopavuorineen monojen tilalle ja kiskoimme ahkioita kävellen. Jonkin verran oli vettä ja upottavaa sohjolunta, mutta pääosin reitti oli aika hyvä. Menomatkaan meni silti useampi tunti noin 3,5 km matkaan. Illalla lämmitimme tuvan, tein halot jäljellä olevista pölleistä ja Marko toimi sytytysmestarina mökissä. Mökki saatiin lämpimäksi ja söimme mm. katkarapuja sekä makrillia illalliseksi. Pohdimme myös mäkilegenda Matti Nykäsen elämää ja nyt yllättäen uutisiin tullutta kuolemantapausta.

Seuraavana päivänä käytin ensi kertaa kairaani ja pumppuani saunavesien pumppaamiseksi avannosta. Toimi todella hyvin 🙂  Saunoimme ja Marko vastasi tapansa mukaan kaikkein kovimmista löylyistä minun tyytyessä jäähdyttelemään välillä verannan puolella. Hiihtelimme valoisassa takaisin tiistaina, Runebergin päivänä. Tasan kaksi vuotta sitten teimme samantyyppisen talviretken Kallaveden kalamajoille.

Julkaissut Henri Korhonen

Henrin Urheilublogi. Erityisesti urheiluun ja retkeilyyn liittyvät asiat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: