Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Hiihto 2019

10.1.2019 hiihdin Markon kanssa Petikosta Serenan läpi Kalajärven Tremannskärin kuntoradan lenkin ja takaisin noin 21 km.

15.1.2019 hiihdimme Oittaalta Solvallaan, Solvallan kuntoradan ympäri 3.3. km ja takaisin, jonka jälkeen vedin vielä Oittaalla 4.5 km lenkin. Yhteensä 33 km.

17.1.2019 kävin testaamassa Kasavuoren ladun ja kapusin ekaa kertaa vanhaa hylättyä rinnettä alkumatkan, joka olikin tukkoinen reitti. Yksi valtava kuusi oli kaatunut keskelle reittiä. Ekaa kertaa tuli hiihdettyä uuden ykköstien ylittävän sillan yli, joka olikin todella hyvä tähän tarkoitukseen. Ei tarvinnut enää ottaa suksia pois tunnelin alituksessa kuten ennen vanhaan. Noin 5 km.

19.1.2019 hiihdin kotoa Oittaalle, josta Karhusuolle ja sieltä kävellen Gumbölen lenkille. Kävimme myös hiihtämässä Kauklahdessa paikallisen kuntoradan ympäri. Noin 30 km.

20.1.2019  kokeilin Juliuksen ja Dianan kanssa ensimmäistä kertaa laskettelun alkeita Nuuksion rinteessä. Hienosti molemmat ensin harjoittelivat hiukan lällärissä lastenmäessa ja sen jälkeen ylärinteessä lyhyemmällä matkalla jo paremmin tuntumaa itse lasketteluun. Itse tyydyin Stigalla kieputteluun.

23.1. 2019 hiihdimme Leppävaaran kuntoradan ympäri Lintulaakson koululta Teemu Ylhäisin kanssa. Matkaa tuli noin 10 km.

25.1. 2019 hiihdin Markon kanssa Petikosta Keimolaan, kuntoradan ympäri ja takaisin. Matkaa tuli noin 17 km.

30.1. hiihdin Markon kanssa Kasavuoren lenkin kaksi kertaa päivällä noin 8 km ja illalla Lintulaakson koululta Leppävaaran urheilupuistoon ja kuntoradan kautta takaisin noin 10 km.

3.2.2019  kävin Dianan kanssa Serenan lastenrinteessä treenaamassa. Tässä sai jo kohtuullisen hyvin tuntumaa. Lopuksi kun naruhissi lopetti toimintansa, kapusimme rinteen päälle ja hienosti Diana tuli alas kaatumatta. Testasin lainasuksia Dynastar Legend X84 mallia. Suksien pituus oli 177 cm joten kääntyvyys oli hiukan verkkaista, mutta kohtuullisen hyvin ne pelittivät puuterilumisessa rinteessä.

6.2.2019 kävin Juliuksen kanssa testaamassa vasta voideltuja uusvanhoja Peltosia ja kohtuullisesti pelitti.

7.2.2019 kävimme taas Juliuksen kanssa hiihtämässä nyt vähän pidempään. Ykköstien uuden sillan yli Kauniaisten korkeimmalla vuorelle Kasavuorelle, tämän 2,5 km lenkki kerran ympäri ja takaisin. Rinteen yläosa oli vielä hiukan liian paha pojalle laskettavaksi, mutta muut mäet molempiin suuntiin sekä hiihto tasamaalla sujuivat tosi kivasti.

16.2.2019 hiihdin Juliuksen kanssa Oittaalla, harjoittelimme pieniä laskuja mäissä ja hiihdimme 1,4 km lenkin. Nyt mäenlaskut onnistuivat jo hyvin.

Julkaissut Henri Korhonen

Henrin Urheilublogi. Erityisesti urheiluun ja retkeilyyn liittyvät asiat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: